9.7 C
София
петък, май 10, 2024
НачалоНБАКливланд наказа Голдън Стейт за втори път в рамките на седмица (видео)

Кливланд наказа Голдън Стейт за втори път в рамките на седмица (видео)

Дреймънд Грийн не завърши срещата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кливланд постигна четвърта победа в НБА през 2023/2024. Момчетата на Джей Би Бикърстаф спечелиха срещу Голдън Стейт след 118:110 като гости, записвайки втори пореден успех над този съперник в рамките на седмица.

НАЙ-ДОБРИ: Карис Лавърт приключи с 22 точки и 5 борби за Кливланд. Донован Мичъл се отчете с 21, 7 борби и 5 асистенции. По 19 точки вкараха Еван Мобли и Дариъс Гарланд.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 30 точки. Клей Томпсън завърши с 14 и 5 борби. Андрю Уигинс остана с 13 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: След равностойна първа четвърт Кавалиърс взеха нещата в свои ръце през втората, която спечелиха с 38:21, за да поведат с 68:52 след края й. До финалната сирена гостите не изпуснаха лидерството.

И ОЩЕ: Дреймънд Грийн не завърши срещата за Уориърс. Крилото остана в игра 18 минути преди да поеме към съблекалнята, след като бе изгонен след второто си техническо нарушение след сблъсък с Донован Мичъл.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 ноември Кливланд ще гостува на Сакраменто на Александър Везенков, докато Голдън Стейт ще бъде домакин на Минесота утре сутрин.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани