19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАКливланд мина през продължение, за да срази Бостън (видео)

Кливланд мина през продължение, за да срази Бостън (видео)

Донован Мичъл и Карис Лавърт комбинираха 82 точки за "кавалерите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кливланд преодоля пасив от 15 точки и регистрира четвърта поредна победа в НБА през този сезон. „Кавалерите“ минаха през драма с продължение, но се справиха с Бостън със 132:123 като гости.

НАЙ-ДОБРИ: Донован Мичъл и Карис Лавърт отблязаха по 41 точки за Кливланд, като последният направи и 7 асистенции. Еван Мобли оформи дабъл-дабъл – 19 и 10 борби. Джарет Алън също стигна до двойните показатели – 12 точки и 11 борби.

Джейсън Тейтъм и Джейлън Браун бяха най-резултатни за Бостън с по 32 точки, като двамата комбинираха общо 15 борби. Ал Хорфърд остана с 12.

КЛЮЧЪТ: Двата състава не успяха да излъчат победител в редовното време, а в продължението Кавалиърс направиха серия от 5-0, за да вземат предимство. Селтикс се съвзеха и стигнаха до равенство след забивка на Джейлън Браун, но Кавс отново поведоха със 126:123. Джейсън Тейтъм фаулира Карис Лавърт, който не сбърка на два пъти от фаул линията. Последният сложи точка на спора и с тройка, която подпечата успеха на гостите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 октомври Кливланд ще бъде домакин на Ню Йорк, а Бостън ще играе у дома срещу Вашингтон. 

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани