9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАЛейкърс паднаха за пети пореден път в НБА (видео)

Лейкърс паднаха за пети пореден път в НБА (видео)

Леброн Джеймс на върха във вечната ранглиста в НБА по мачове с 20 и повече точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс претърпяха пета поредна загуба в НБА. „Езерняците“ отстъпиха на Минесота със 102:111 като гости, така те остават един от двата отбора в лигата без победа през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Лейкърс бяха без Антъни Дейвис, който пропусна срещата, заради проблеми с кръста. В негово отсъствие Леброн Джеймс отбеляза 28 точки, с което се изкачи на върха във вечната ранглиста с мачове с 20 и повече точки в НБА – общо 1135 двубоя, изпреварвайки легендата Карл Малоун. На сметката си Краля остави още 7 точки и 5 борби.

От неговите съотборници Ръсел Уестбрук се включи от пейката с 18 точки и 8 борби. С по 12 останаха Трой Браун Джуниър и Остин Рийвс, като първият овладя и 8 борби.

Антъни Едуардс бе най-добър за Минесота с 29 точки. Руди Гобер оформи дабъл-дабъл – 22 и 21 борби. Карл-Антъни Таунс финишира с 21 точки, 8 борби и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс допуснаха 22 технически грешки, което донесе 25 точки на съперника. Домакините използваха и присъствието в подкошието на Руди Гобер и Карл-Антъни Таунс, за да реализират 46 точки и да вземат предимство, с което стигнаха до четвърти успех в лигата през сезона.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 октомври Лейкърс ще приемат Денвър, а Минесота ще гостува на Сан Антонио.

СТАТИСТИКА ОТ МИНЕСОТА – ЛОС АНДЖЕЛИС ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани