16.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияКирил Болшаков: Отборът ни все още не е в добра кондиция

Кирил Болшаков: Отборът ни все още не е в добра кондиция

Ключовият момент бе в началото на последната четвъртина, когато престанахме да бъдем активни в нападение, заяви наставникът на Черно море Тича

„Причината за загубата е една – отборът ни все още не е в добра кондиция, имахме нарушена предсезонна подготовка. Двама от нашите играчи все още се лекуват. Ключовият момент бе в началото на последната четвъртина, когато престанахме да бъдем активни в нападение. Не успяхме да завършим успешно комбинациите. Вследствие на това съперникът получи възможност да намали изоставането си, да изравни и след това да поведе„, заяви треньорът на Черно море Тича Кирил Болшаков след загубата от Балкан с 80:86 в мач от 3 кръг в НБЛ.

„Поздравявам домакините, те заслужиха тази победа. Доволен съм обаче от играта на нашия отбор и съм оптимист. Мисля, че в близко време ще показваме още по-добра игра“, каза още наставникът на варненци.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани