12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияКирил Болшаков: Моите момчета играха твърдо

Кирил Болшаков: Моите момчета играха твърдо

Имаше динамика в резултата, разликата се променяше много бързо, заяви треньорът на Черно море Тича

„Получи се добър за публиката мач. Имаше динамика в резултата, разликата се променяше много бързо. Отборът на Ямбол е добър, треньорът им също, но в нашите срещи през този сезон обстоятелствата се стекоха така, че и в трите мача, те имаха липсващи играчи – в първия ни сблъсък не можеха да разчитат на Иван Лилов, в следващия мач, както и в този, Павел Маринов не игра. Случва се. При нас Венелин Христов се завърна след контузия, Аверил Ъгба също игра след травма, но както видяхте, той отново получи контузия. Ще видим какво ще стане. Моите момчета играха твърдо, за което им благодаря„, заяви треньорът на Черно море Тича Кирил Болшаков след успеха в Ямбол с 89:87 в среща от НБЛ.

Ето и какво сподели за срещата капитанът на Черно море Тича Мартин Коцев:

„Получи се много атрактивен и интересен за публиката двубой. Успяхме да се задържим в мача и да вземем победата накрая. За съжаление видяхте, че наш основен играч се контузи, говоря за Аверил Ъгба, но се надяваме на положителен развой и да можем да разчитаме на него. Радостно е, че друг ключов за нас състезател, Венелин Христов, се завърна на терена.“ 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани