10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЧерно море Тича се пребори с Ямбол (видео)

Черно море Тича се пребори с Ямбол (видео)

Варненци стопираха серия от пет поредни загуби в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черно море Тича стопира серия от пет поредни загуби в НБЛ. Отборът на Кирил Болшаков надви Ямбол с 89:87 при визитата си в зала „Диана“ в среща от 23 кръг в родния елит. Варненци са с баланс от 6-15 и са девети, докато ямболии имат 7 успеха и 14 поражения и са осми.

НАЙ-ДОБРИ: Тач Ънру отбеляза 26 точки за Черно море Тича, допълнени от 5 борби. Лъчезар Тошков приключи със 17 и 5 борби. Мартин Йорданов вкара 12 точки плюс 6 борби. Аверил Угба се отчете с 10 и 7 борби.

Трей Сампсън бе най-добър за Ямбол с 24 точки и 6 борби. Георги Герганов финишира с 21 и 7 асистенции. Иван Лилов остави срещу името си 15 точки. Декуан Морис остана с 12.

КЛЮЧЪТ: Двата отбора си размениха по една четвърт през първото полувреме, като на голямата почивка гостите имаха аванс от 1 точка за 46:45. След паузата ямболии, водени от Трей Сампсън и Георги Герганов, стигнаха до обрат и излязоха напред със 73:60. През последната четвърт обаче варненци се вдигнаха на щурм и чрез Тач Ънру, Лъчезар Тошков и Мартин Йорданов фиксираха равенство за 85:85 2.23 мин. преди края. Отново Мартин Йорданов с успешен наказателен удар изведе варненци напред с 1 точка, но ямболии отвърнаха с кош, за да излязат напред. Точка на спора сложи Тач Ънру с тройка в самия край.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Черно море Тича ще почива в следващия кръг в НБЛ, докато на 11 март Ямбол ще гостува на Берое. 

СТАТИСТИКА ОТ ЯМБОЛ – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани