7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант: Финикс има всичко необходимо, за да бъде успешен (видео)

Кевин Дюрант: Финикс има всичко необходимо, за да бъде успешен (видео)

Когато знаеш какво е необходимо, за да победиш, това е половината от битката, казва още 2-кратният шампион в НБА

Кевин Дюрант официално бе представен като ново попълнение на Финикс в НБА. Това се случи на специална пресконференция преди двубоя на „слънцата“ срещу Клипърс.

Финикс има всичко необходимо, за да бъде успешен. Имаме играчи, които знаят какво е да играеш на финалите на НБА. Имаме шампион като Джеймс Джоунс, който ръководи отбора. И когато знаеш какво е необходимо, за да спечелиш, това е половината от битката“, заяви Кевин Дюрант.

Освен това, 2-кратният шампион в НБА с Голдън Стейт говори и за периода си в Бруклин, както и за Кайри Ървинг и Джеймс Хардън. 

„Просто не играхме достатъчно време заедно. Когато бяхме с Джеймс и Кайри, играхме невероятен баскетбол в продължение на 16 мача, но за да спечелиш титлата и да станеш сериозен отбор, трябва повече време. Научих много от тях двамата. Желая им всичко най-добро. Просто не се получи. Имаше много възходи и падения, но ми хареса начина, по който работихме. Всички в Бруклин бяха настроени за работа, успях да създам семейство там. Те винаги ще бъдат част от моята кариера, от моя път„, добави MVP в най-силното първенство в света през 2013/2014. 

При „слънцата“ Кевин Дюрант ще носи екип с №35. Той присъства и на последния мач на новия си тим срещу Клипърс, загубен от отбора на Монти Уилямс със 107:116.

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани