18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: С това, с което разполага, треньорът извлича максимума от състава

Димитър Ангелов: С това, с което разполага, треньорът извлича максимума от състава

Трябва повече старание от по-младите играчи, заяви треньорът на Левски

Труден беше мачът, но имаше обективни причини. Първо, на нас това ни е пети двубой, нямаме състав, с който да играем такъв ритъм: сряда – събота и накрая играчите са изморени, имат и болежки. Добавям и пътуването в деня на мача, знаете до Шумен са 5 часа път, нормално е първите минути да не сме ОК, а накрая вече се и изморихме. Моите играчи решиха, че мачът е свършил при голямата разлика, а Шумен играе добре, бори се, особено в тяхната зала. Заслужават аплодисменти и добри думи, просто с това, с което разполага, треньорът извлича максимума от състава„, заяви наставникът на Левски Димитър Ангелов след победата над Шумен със 78:67 в мач от НБЛ.

Аз много се ядосах на по-младите играчи, защото не използват максимално шанса, който им се дава. Аз харесвам млади играчи, обичам да ги налагам, но специално в мача не съм доволен от тях и точно това говорех в съблекалнята, че трябва повече старание от тях“, добави треньорът на столичани, които са с баланс от 12-8 в шампионата при мъжете.

Левски си тръгна с победа от Шумен (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани