8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Всяка победа е важна

Людмил Хаджисотиров: Всяка победа е важна

Ямбол не е противник за подценяване, трябваше да се мобилизираме, заяви треньорът на Рилски спортист

Всяка победа е важна. Ямбол не е противник за подценяване. Видяхме го и в първата им среща с Балкан тук. За нас този мач беше особено тежък предвид това, че в сряда имахме двубой срещу много силен тим в Полша, последван от 11-часово пътуване на другия ден и в петък директно дойдохме в Ямбол. Трябваше да се мобилизираме, да играем на максимум. Може би затова имахме и по-бавно в началото на първата част“, заяви Людмил Хаджисотиров след победата на Рилски над ямболии със 101:81.

„Позволихме да ни вкарат 26 точки. В крайна сметка си свършихме работата и това, за което дойдохме, а именно да победим. Всички взеха участие. Не съм доволен единствено от защитата в първата и в четвъртата част. Бяхме много меки, позволихме лесни кошове, което не трябва да се случва. Акцентът в работата ни през следващите седмици ще е изцяло върху това“, добави наставникът на самоковци, които са лидери в класирането с баланс от 3-0.

Рилецо мина кота 100 в Ямбол (видео)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани