18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант назова любимия си период в НБА

Кевин Дюрант назова любимия си период в НБА

Крилото се върна към миналото

Eдна от звездите в НБА Кевин Дюрант се върна към миналото. Баскетболистът на Финикс назова любимия период от кариерата си до момента.

„Периодът ми в Оклахома, когато всичко едва започваше. Това беше основата за всичко останало. Бяхме млади, воювахме с династии. Изправяхме се срещу Лейкърс с Коби, те спечелиха две поредни титли, срещу Далас, когато спечели шампионата, срещу Маями с Леброн и Ди-Уейд. Оттам започна всичко останало. Младите аз, Хардън, Уестбрук и Серж, ние бяхме на по 22-23 години и веднага бяхме хвърлени в огъня“, спомня си Кевин Дюрант.

Оклахома, с Кевин Дюрант в състава си, достига до финалите на НБА през 2012 г. През 2011, 2014 и 2016 г. отборът участва във финалите на Запад.

Крилото носи екипа на „гръмотевиците“ до 2016 г., след което преминава в Голдън Стейт. С Уориърс има две титли в лигата – от 2017 и 2018 г., като и в двата сезона става MVP на финалите.

Има и един период в Бруклин (б.а. – от 2019 г. до 2023 г.), а от миналата година Кевин Дюрант е част от Финикс. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани