11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияБерое се класира на финал в женското първенство (видео)

Берое се класира на финал в женското първенство (видео)

Старозагорки приключиха серията срещу Локомотив след две победи

Берое се превърна в първия финалист в женското първенство през този сезон. Старозагорки не оставиха шансове на Локомотив след 99:47 като гости и след 2-0 победи на 1/2-финалите продължават напред.

Николина Зубац бе много полезна и оформи дабъл-дабъл за Берое – 28 точки и 12 борби. Николет Гилдей също стигна двойните показатели – 23 и 11 борби. Гергана Маданкова вкара 11 точки.

Гергана Цекова и Елеонора Петкова бяха най-добри за Локомотив с по 8 точки, като последната грабна и 6 борби.

Гостенките взеха нещата в свои ръце още в началото и дръпнаха с 25:7 в края на първата част. До финалната сирена Берое не изпусна инициативата, финиширайки с общо 50 борби и 30 асистенции.

В дуела за златото Берое ще се изправи срещу победителя от двойката Рилски спортист/Монтана 2003. Първият мач от финалите ще бъде на 18 април. Играе се до три успеха от пет двубоя.

Локомотив ще спори за бронза срещу загубилия от другата двойка. Играе се до две победи от три мача. Първият от тях ще бъде на 18 април.

СТАТИСТИКА ОТ ЛОКОМОТИВ – БЕРОЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани