9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаКАУНАС 2023: Александър Везенков: Никой не помни какво си направил, ако не...

КАУНАС 2023: Александър Везенков: Никой не помни какво си направил, ако не спечелиш трофея (видео)

Боли ме, защото този сезон всички вярвахме, че можем да стигнем края, каза още крилото на Олимпиакос

„Допуснахме лесни кошове и в защита позволихме да получим две тройки и един кош. Това са опитни играчи, някой може да каже, че това са трудни стрелби, но за тях не са. Боли ме, защото този сезон всички вярвахме, че можем да стигнем края. Горд съм за нашия отбор. Трябва да се съберем по някакъв начин. Знам, че е трудно, но последната задача, която имаме, е да завършим сезона както трябва. Никой не помни какво си направил, ако не спечелиш трофея, така че не ме интересува моето индивидуално представяне“, сподели Александър Везенков след загубения финал от неговия Олимпиакос в Евролигата след 78:79 срещу Реал Мадрид.

„Много благодаря на хората, които са ме наблюдавали, че започнаха да гледат баскетбол и са там. Както съм казвал и преди, ако запалим едно дете да започне да се занимава, ще е успех за всички, каза още MVP на сезона и Реализатор №1 в турнира на богатите през 2022/2023, който наниза 29 точки в последния мач на гръцкия гранд на литовска земя.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани