18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориКанада без Кори Джоузеф и Кевин Пангос на световното първенство

Канада без Кори Джоузеф и Кевин Пангос на световното първенство

Джамал Мъри под въпрос

Канада няма да разчита на Кори Джоузеф и Кевин Пангос на световното първенство. Шампионатът на планетата ще бъде от 25 август до 10 септември в Индонезия, Япония и Филипините.

Кори Джоузеф е напуснал лагера на канадците и ще се съсредоточи върху подготовката си за новия сезон в НБА. Кевин Пангос пък няма да попадне в сметките на селекционера Жорди Фернандес, след като през миналия сезон имаше здравословни проблеми.

Под въпрос остава участието на шампиона в НБА с Денвър от 2022/2023 Джамал Мъри, който е получил почивка и ще пропусне контролите на канадците. Лекарите ще оценят състоянието на гарда и ще преценят дали ще може да облече екипа на представителния тим на страната си за турнира на по-късна дата.

Канада е в група H на световното първенство, а срещите от нея ще се проведат в Джакарта. Останалите тимове в този поток са Латвия, Ливан и Франция.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани