7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Николас Карвачо

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Николас Карвачо

Нашият тим става все по-силен, коментира центърът на Рилски спортист

Николас Карвачо бе сред най-добрите при успеха на своя Рилски спортист над Академик Пловдив със 105:86 на полуфиналите в НБЛ. Центърът заслужи званието Играч на вечерта на bball.bg.

Рилски спортист обърна Академик за 2-0 в полуфиналите в НБЛ

Националът на Чили достигна до КПД 32, след като остави на сметката на самоковци дабъл-дабъл – 21 точки и 14 борби, допълнени от 2 асистенции за 27 минути. При стрелбата си той бе 8/8 от средно разстояние и 5/7 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Знаем какъв отбор сме. Ние сме победители в редовния сезон и има причина за това. Още в съблекалнята си казахме, че можем да играем по-добре през второто полувреме. Започнахме да се представяме по-добре, особено в защита и нещата се получиха. Не знам колко мача ще изиграем до края на плейофите. Хубаво е, че имам дабъл-дабъл, но по-важното е да помагам на отбора да побеждава. Нашият тим става все по-силен, това се видя се и във втората среща. Имаме добра отборна химия, играхме силно, ще се опитаме да направим същото и в третия мач“, сподели Николас Карвачо пред камерите на Max Sport.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани