5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Черноморец показа по-голямо желание от нас

Йордан Янков: Черноморец показа по-голямо желание от нас

Всеки трябва да се опита да подобри максимално бързо нещата, допълва наставникът на Академик

“Имаме проблем с нападението и не само с него. Когато един отбор ти вземе 20 борби повече и стреля 20 фаула повече от теб, със сигурност има проблем. Черноморец показа по-голямо желание от нас, особено през втората част на двубоя, така че закономерно победиха и заслужаваха победата повече. Ние като треньорски състав и играчите трябва да си направим анализ на играта. Всеки трябва да се опита да подобри максимално бързо нещата„, коментира наставникът на Академик Йордан Янков след загубата от бургазлии с 66:76.

Черноморец стопира негативна серия в НБЛ

Трябва да започнем да играем по-отборно, сърцето на нашия тим е да играем отборен баскетбол, засега това не се получава, тъй като Дейшон Найт и Ник Фулард не знаят много добре комбинациите. Ограничени сме откъм комбинации в нападение и не можем да бъдем по-разнообразни за другия отбор. Те се нагласят и това е причината да не можем да вкарваме. Надявам се в идните дни да научим всички комбинации, детайлите в тях, да сме по-разнообразни и това ще доведе до повече топки. Другият проблем беше, че второто полувреме имахме много отворени стрелби, които не вкарахме, но това не е до нагласяне на отбора и до това, че имаме нови играчи, проблемът е в нас. Просто трябва да се подобрим“, допълни наставникът на пловдивчани.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани