10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Този мач трябваше да го вземем за самочувствие

Йордан Янков: Този мач трябваше да го вземем за самочувствие

Играем на много големи приливи и отливи, заяви треньорът на Академик

„Тази победа страшно много ни трябваше, защото бяхме влезли в негативна серия. Този мач трябваше да го вземем за самочувствие, дори и по този начин. Играем на много големи приливи и отливи, без значение, че имаме липсващи играчи, трябва да се опитаме да задържим едно ниво. Имаме страшно хубави моменти, но и моменти, на които терена са детска възраст играчи, което наистина не изглежда добре. Работим много, анализираме, но наистина и времената са такива, че с тези непостоянни състави, в които се появява всеки един отбор, е много трудно да се задържи едно добро ниво на игра„, заяви треньорът на Академик Йордан Янков след победата над Шумен с 83:78.

Надявам се отсъстващите да се завърнат по-бързо. Ние всяка седмица имаме поне по един мач, а често и по два. Най-лошото е, че от началото на сезона не сме изиграли двубой в пълен състав. Много тежки срещи ни очакват – гостувания в Стара Загора и Ботевград. Ще се подготвим за тях и се надявам да си вземем поука от мача с Берое миналата седмица и да променим нещо“, добави наставникът на пловдивчани, които спечелиха за пети път в НБЛ.

Академик се пребори с Шумен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани