15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Младостта на отбора ни и техническите грешки ни костваха да...

Янко Янков: Младостта на отбора ни и техническите грешки ни костваха да победим

Имам вяра в тези момчета, каза още наставникът на Шумен

Можем само да съжаляваме за пропусната победа. При четири точки аванс и по-малко от две минути преди края не можахме да се възползваме от ситуацията. За пореден мач имахме технически грешки в излишък, които ни костваха победата. Академик е добър отбор и днес имаха проблеми, но не успяхме да се възползваме от това“, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата от пловдивчани със 78:83.

Започнахме лошо, но момчетата играха с характер и настроение. Върнахме се в двубоя и в голяма част от срещата бяхме равностойни и дори по-добри от противника. Младостта на отбора ни и тези технически грешки ни костваха да победим. Продължаваме напред, работим и имам вяра в тези млади момчета. Мисля, че от мач на мач се вижда израстване в играта им и ще дойде време, в което това израстване ще дава своите плодове“, каза още треньорът на новака в НБЛ, чийто тим допусна 11-то поражение.

Академик се пребори с Шумен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани