12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: След Нова година този отбор ще показва едно много добро...

Йордан Янков: След Нова година този отбор ще показва едно много добро лице

Изпитвам голямо удовлетворение от това, че давам шанс на младите момчета, допълва наставникът на Академик

„Доволен съм, момчетата показаха характер, нямаше нищо общо от мача срещу Берое. Изпитвам голямо удовлетворение от това, че давам шанс на младите момчета и те се развиват пред очите ми. Смятам, че след Нова година този отбор ще показва едно много добро лице и всички ние ще сме горди за това, че даваме шанс на младите и че те се развиват пред нас„, коментира наставникът на Академик Йордан Янков след загубата от Черноморец с 84:96. 

Тази защита, с която позволихме на Черноморец да ни вкара над 90 точки, не е плод на липса на желание или на старание, а по-скоро липса на опит. В много ситуации малките детайли се губят. Топки, които могат да се вземат, позволяваме на противника да ги вземе и да вкара лесен кош. Стрелбата от наказателната линия е голям минус за нашият отбор, който е повече психологически, но мисля, че всеки един от баскетболистите е много мотивиран да работи здраво и им благодаря за старанието, което показват. След завръщането на Тони Гуджино ще придобием така нужния ни опит в ключовите ситуации да успяваме да взимаме топката в наши ръце и да отбелязваме по-лесни кошове“, казва още наставникът на пловдивчани.

Черноморец не се даде на финалния щурм на Академик (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани