10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Висока резултатност, получи се атрактивен мач за публиката

Васил Евтимов: Висока резултатност, получи се атрактивен мач за публиката

Доволен съм от това, което видях, заяви треньорът на Черноморец

Доволен съм от това, което видях, за малкото време, което сме работили заедно, наистина видях доста интересни неща. Пет човека са вкарали над десет точки в моя отбор, спечелихме борбата. Това беше една от целите ни за този двубой и имаме много силен процент от тройката, вкарали сме 15 от 35 опита, което е 43%. Това е много хубав процент за стрелба от далечно разстояние. Според мен, не бяхме достатъчно агресивни, защото сме стреляли само осем фала, там искам да имаме поне 15 или 16 наказателни удара, но не може всеки мач да изпълняваме над 15 наказателни удара„, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Академик с 96:84. 

Черноморец не се даде на финалния щурм на Академик (видео)

Висока резултатност в двубоя, получи се атрактивен мач за публиката, но единственото нещо, което не ми хареса е последната четвърт, която загубихме с 16:26, при оставащи 6 минути има едно отпускане, което се случи и срещу Шумен.  Това трябва да го коригираме по най-бързия начин, защото следващата седмица срещу Рилски спортист това може да ни изиграе доста лоша шега. Доволен съм, първите два мача от първенството са две победи, по същия начин започнахме и миналата година„, добави наставникът на бургазлии. 

Искам да се подготвим за следващия мач срещу Рилски спортист, ще бъде интересен и за двата отбора. Очаква ни страшно много работа през седмицата. Играчите, които имаха контузии, съм страшно доволен от тях. Джъстин Уотс направи много силен мач със 17 точки, прекрасна работа и на Макол Моайен, който се включи от пейката с 14 точки и 10 борби, Мунис Туту беше на много високо ниво с неговите 25 точки. Според мен, той ще бъде и изненадата на това първенство, защото е наистина добър баскетболист“, завърши Васил Евтимов. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани