14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Първите 20 минути бяха катастрофални

Йордан Янков: Първите 20 минути бяха катастрофални

За вторите 20 минути смело мога да твърдя, че с тях можем да бием абсолютно всеки отбор в лигата, смята треньорът на Академик

„Не знам на какво да отдам слабата игра на отбора през първите две части. Във всичките мачове досега мога да кажа, че започваме по такъв начин, после намираме сили в себе си, обръщаме мачовете. Пак смело мога да потвърдя, че ние сме единственият отбор в лигата, който може да стигне до това нещо – да губи с 30 точки и след това да достигне до 4. От много години такова нещо не се е случвало в българското първенство, заяви след загубата от Черно море Тича във Варна с 87:93 треньорът на Академик Йордан Янков.

Поздравявам момчетата за това, но в същото време трябва да правим анализ и по какъв начин да загряваме или тренировката преди мача да е по-различна. Настина до този момент не мога да разбера какъв е проблемът. Но въпреки всичко момчетата са млади, трябва да се изтърпят, на по 19 години има много играчи в отбора„, добави наставникът на пловдивчани, които са с баланс от 2-8 в шампионата.

„И другото нещо при нас, то е видимо – не можем да вкараме тройка, домакините събираха много добре в полето, дори да я подадем навън, като не можем да вкараме – това е проблем, психологически, баскетболен. Започваме мача първите 20 минути с 2/8 от фаул линията, след това сме 10/10. Просто първите 20 минути бяха катастрофални, а за вторите 20 минути смело мога да твърдя, че с тях можем да бием абсолютно всеки отбор в лигата, но трябва да играем по-постоянно и по този начин„, каза още Йордан Янков.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани