12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Можеше да дадем повече

Йордан Янков: Можеше да дадем повече

Следващите три мача са от изключително значение, надявам се всеки един от нас да се събере, допълни наставникът на Академик

Не смятам, че дадохме всичко от себе си. Можеше да дадем повече. Черноморец в момента е в много по-добро състояние от нас, въпреки липсващите им състезатели. Превъзхождаха ни във всеки един статистически показател. В тяхната зала играят много силно, играят много бърз баскетбол. Ние се опитахме да им се противопоставим с различни видове формации в защита. До някаква степен бяха успешни, но в крайна сметка дръпнаха в резултата и беше много трудно след това за нас да се върнем“, смята наставникът на Академик Йордан Янков, чийто тим отстъпи на бургазлии със 70:94 в мач от НБЛ.

„Не смятам, че трябва да търсим оправдание в такъв тип неща като умора. Имаме си нашите проблеми, но не смятам да ги разкривам с публиката. Наистина може би физически да не сме били добре, но за нас следващите три мача са от изключително значение, за да можем да влезем в плейофите. В тези три мача ще си проличи наистина дали ще имаме шанс да ги вземем или не. Надявам се всеки един от нас да се събере и да покаже най-доброто от себе си, да спечелим и да се доближим максимално във влизане в осмицата“, допълни треньорът на пловдивчани, които са с баланс от 6-16 на деветото място. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани