13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЧерноморец излезе еднолично на четвърто място в НБЛ (видео)

Черноморец излезе еднолично на четвърто място в НБЛ (видео)

Бургазлии надиграха Академик у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец еднолично застана на четвъртото място в НБЛ. На свой терен селекцията на Васил Евтимов надигра Академик Пловдив с 94:70 в среща от 24 кръг в шампионата при мъжете. Бургазлии вече имат баланс от 13-9, докато тимът на Йордан Янков е на девета позиция с 6 успеха и 16 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Берк Мехмед изнесе най-силния си мач за Черноморец този сезон и вкара 24 точки, включително 6 тройки. Джордан Тъкър приключи с 16 и 7 борби. Мунис Туту бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 15 точки и 17 асистенции. Симеон Лепичев се отчете с 12.

Евгени Хаджирусев бе най-резултатен за Академик Пловдив – 12 точки и 5 асистенции. Джейлън Минет остана с 11.

И ОЩЕ: „Акулите“ бяха без Георги Боянов в този двубой.

КЛЮЧЪТ: Домакините си гарантираха двуцифрен аванс още в първата четвърт, водени от Мунис Туту, Николай Георгиев, Симеон Лепичев и Берк Мехмед, за да фиксират 23:13 в своя полза. В остатъка от среща Черноморец държеше инициативата и стигна до преднина от 27 точки, с което фиксира крайното 94:70 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 март Черноморец ще гостува на лидера Рилски спортист, докато същия ден Академик Пловдив ще играе срещу Ямбол.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – АКАДЕМИК

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани