9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЙордан Минчев: Не ни достигнаха няколко защити

Йордан Минчев: Не ни достигнаха няколко защити

Трябва да работим още върху връщането в отбрана, каза още баскетболистът на Рилски спортист

„Не ни достигнаха няколко защити, които бяха по-скоро не отборна, а лична отговорност. Един кош на Брандън и един на Таменанг, които бяха доста лоши за нас, в последната секунда на нападението и то в заключителната част. Просто, ако се бяхме справили в тези две защити, щеше мачът да е в наша полза„, каза баскетболистът на Рилски спортист Йордан Минчев след загубата от ЦСКА с 86:89 в мач от НБЛ. 

„Реално започнахме много лошо. Втората четвърт се посъбудихме, третата отново ни беше лоша и последната отново беше за нас. Общо взето си разменихме по две четвърти, но тази разлика, която натрупаха в началото, не се оказа решаваща, ние се върнахме, но силите накрая сякаш не ни достигнаха. Аз за мен мога да кажа, че настроението липсва. Може би, трябва да поработим върху транзицията в защита. Не знам какви са борбите този мач, мисля че се справихме добре, но трябва да работим още върху връщането в защита и играта едно на едно“, смята крилото, което остави на сметката на самоковци 20 точки и 6 борби. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани