14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияЙордан Минчев и Тодор Колев зарадваха с подаръци малчугани от две детски...

Йордан Минчев и Тодор Колев зарадваха с подаръци малчугани от две детски градини

Посещанието бе част от каузата „Подари Усмивка“ на БФБ

Деца от две детски градини в Община Ботевград бяха зарадвани с подаръци, събрани от каузата „Подари Усмивка“, която Българската федерация по баскетбол организира за европейската квалификация с Германия.

„Водени от стремежа да направим нещо специално за най-малките, по време на мача бяхме обособили специален щанд в „Арена Ботевград“. Там всеки желаещ можеше да донесе книжки, моливи, пъзели, бои или други учебни материали, за да подари усмивка на тези, които имат най-голяма нужда от нея“, написаха на официалния си сайт от БФБ.

Всички събрани дарения бяха раздадени на малчуганите в детска градина „Здравец“ (с. Трудовец) и детска градина „Детелина“ (с. Скравена) от национала Йордан Минчев и тийм мениджъра Тодор Колев.

Двамата получиха страхотно посрещане и на двете места, като бяха приветствани с песни, стихотворения и танци от най-малките, които много се зарадваха на подаръците и бяха истински щастливи.

Българската федерация по баскетбол благодари на всички, които отвориха сърцата си и се включиха в каузата „Подари Усмивка“.

Доброто е заразно – предай нататък.

Още снимки можете да видите тук

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани