19.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългари в чужбинаЙордан Минчев и Павлин Иванов пратиха Сибиу в Топ 8 на турнира...

Йордан Минчев и Павлин Иванов пратиха Сибиу в Топ 8 на турнира за Купата на Румъния

Йордан Минчев с дабъл-дабъл срещу Вълча

Павлин Иванов, Йордан Минчев и Сибиу се класираха за Топ 8 в турнира за Купата на Румъния. Отборът на двамата българи победи Вълча с 86:71 във втория си мач от груповата фаза и след 2-0 в нея продължава напред.

Йордан Минчев бе много полезен за Сибиу и оформи дабъл-дабъл – 22 точки и 10 борби плюс 3 асистенции и чадър за 28 минути в игра. При стрелбата си крилото бе 2/4 от средно разстояние, 4/4 от тройката и 6/8 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Павлин Иванов също постави името си сред реализаторите за селекцията на Томас Ринкевичус с 15 точки, 1 борби, 4 асистенции и 1 открадната топка за 27 минути на паркета. Гардът бе 3/4 при стрелбата си за две точки и 3/11 зад дъгата.

Айзея Уилямс бе най-добър за Вълча със 17 точки.

Сибиу доминираше под двата ринга, като приключи срещата с общо 47 срещу 33 борби за съперника. Освен това, победителите имаха и повече точки от втори шанс – 18 срещу 5 за Вълча.

СТАТИСТИКА ОТ ВЪЛЧА – СИБИУ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани