9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: През третата част се стегнахме

Йовица Арсич: През третата част се стегнахме

От някои неща мога да съм доволен, но по принцип сме извън ритъм, заяви треньорът на Балкан

От някои неща мога да съм доволен, но по принцип сме извън ритъм. Не тренирахме много тази седмица заради контузии, които имахме. Не мога да ги преброя вече. Видя се, че практически 12-13 минути играхме без нито един фаул и тогава те вкараха над 30 точки, което е ужасно. Опитвах се да проверя и състезателите, които не са в най-добро състояние, но това не даде резултат“, заяви треньорът на Балкан Йовица Арсич след успеха на тима си над Берое със 106:84.

Начинът, по който играхме в третата част, вече изглеждаше малко по-добре. Стегнахме се, но и Берое, защото не e в пълен състав, не можеха да държат много високо ниво и имаше спад и в тяхната игра. Мисля обаче, че ние в третата част играхме по-добре и се надявам и във вторник така да започнем мача, да сме фокусирани от първата минута и да играем по-агресивно“, допълни наставникът на ботевградчани, които записаха 14-та победа в НБЛ.

Балкан с първи успех над Берое през сезона в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани