8.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Данило Тасич

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Данило Тасич

Сърбинът със заслуга за успеха на Левски Лукойл в Ботевград

Данило Тасич изтормози защитата на Балкан в Ботевград, която така и не намери начин да го спре. Сърбинът бе с основна заслуга за успеха на столичани с 81:76 в дербито на 16 кръг в НБЛ и заслужи званието Играч на вечерта на bball.bg.

Данило Тасич измъчи Балкан, Левски Лукойл би в Ботевград

208-сантиметровият баскетболист остави на сметката на “сините” 27 точки, 9 борби, 1 асистенция и чадър за 37 минути и коефициент 30. При стрелбата си той бе 7/8 от средно разстояние, 2/4 от тройката и 7/8 от линията за изпълнение на наказателни удари.

“За нас беше важен мач, изиграхме го добре. Аз имах силен двубой, но това се дължи на играта на отбора. Задържахме второто място в класирането и сега очакваме третото завъртане. Със сигурност тогава имаме шанс да изместим Рилски спортист. Имаме 20 дни, в които да се подготвим за мача с тях и мисля, че можем да излезем на първото място. Данчо започна да тренира, за Асен ще видим. Ако сме в пълен състав, със сигурност ще сме големите фаворити да спечелим Купата“, сподели Данило Тасич.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани