7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Влязохме лошо в мача

Йовица Арсич: Влязохме лошо в мача

Играхме без нужната енергия в част от този двубой, което ни струва много, добави наставникът на Балкан

Драматични заключителни минути, но за съжаление ние проспахме една част от срещата. Играхме без нужната енергия в част от този двубой, което ни струва много. Берое вече бе на 40 вкарани точки, когато ние все още имахме само 4 нарушения. Не тренираме с пълна сила, тъй като на практика ни липсват 10 здрави баскетболисти. Това обаче не бива да се отразява чак толкова на тима ни“, коментира случилото се в Стара Загора треньорът на Балкан Йовица Арсич.

Втората част влязохме с много повече енергия и желание. Единствено съжаляваме, че проспахме началните минути. Берое показа, че е добър отбор, но ние много им помогнахме. Загубата им от Левски Лукойл не беше реална. Те се променят коренно, когато Седариан Рейнс е на игрището. Не казвам, че ни изненадаха, но наистина съжалявам, че влязохме толкова лошо в мача“, допълни наставникът на ботевградчани, които отстъпиха на Берое с 90:94.

Берое потрепери, но не изпусна Балкан у дома

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани