17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Обина Олека

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Обина Олека

Играхме по-здраво от тях, искахме повече победата и играхме с по-голям интензитет, допълни крилото на Берое

Берое записа втори успех в НБЛ през 2021/2022, след като удържа Балкан с 92:87. За триумфа на старозагорци допринесе и Обина Олека, който заслужи званието Играч на вечерта на bball.bg.

203-сантиметровото тежко крило остави на сметката на Берое 20 точки, като бе 7/9 при стрелбата си от средно разстояние, 1/1 от тройката и 3/5 от линията за изпълнение на наказателни удари. Освен това, бившият възпитаник на Аризона Стейт добави към статистиката си 6 борби, 1 асистенция и открадната топка за 28 минути и КПД 20.

Просто се опитваме да играем здраво. След двете загуби, които претърпяхме, искахме просто да се върнем към победите. Това бе страхотен мач срещу топ отбор като Балкан, така че голяма победа за нас. Играхме по-здраво от тях, искахме повече победата и играхме с по-голям интензитет. Опитвам се да играя със самочувствие. Всеки има своята роля и всичко се нарежда на мястото си. Можете да очаквате повече от нас. Ще напредваме с всеки мач и да се надяваме, че в края на сезона ще сме възможно най-високо в класирането“, бе мнението на крилото на Берое.

Берое обърна Балкан за радост на феновете си в Стара Загора

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани