12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Брендън Браун

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Брендън Браун

Всеки отбор се опитва да даде най-доброто срещу нас., споделя гардът на Рилски спортист

Брендън Браун допринесе за победата на Рилски спортист над Черноморец със 110:85. Гардът се разписа с 21 точки, които допълни с 1 борба и 4 асистенции за самоковци, с което стигна до КПД 23, a това му донесе званието Играч на вечерта на bball.bg. 

„Черноморец е много добър в нападение и вкарва много точки във всеки мач. Ние знаехме, че ще започнат ударно. Направиха го и вкарваха почти всяка своя стрелба в началото, но ние трябваше да се придържаме към нашия игрови план и да поддържаме разликата, която бяхме извоювали. Те имат страхотни момчета, много добри реализатори, но когато ние играем отборно, се справяме добре“, сподели гардът на Рилски спортист, който игра 20 минути срещу бургазлии.

„Купата за мен бе много важна. Тя е първият ми трофей като професионалист, но аз не съм доволен от това. Искам трофей от шампионата. Всеки отбор обаче се опитва да даде най-доброто срещу нас, но ние сме готови за това предизвикателство“, добави Брендън Браун.

6 поред за Рилецо в НБЛ след 110 точки срещу Черноморец

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани