10.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоЕвропаСпиращ дъха дуел в Москва (видео)

Спиращ дъха дуел в Москва (видео)

Майк Джеймс остави радостта в лагера на руския гранд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва и Реал Мадрид спретнаха спиращ дъха дуел като за начало на 11 кръг в Евролигата. Този път победата бе за селекцията на Димитрис Итудис след 74:73 у дома.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс отново бе над всички за ЦСКА Москва с 28 точки, от които 5 тройки. Торнике Шенгелия добави 15 и 7 борби. Уил Клайбърн се отчете с 11 точки и 9 борби.

Трей Томпкинс бе най-добър за Реал Мадрид с 15 точки и 6 борби. Габриел Дек вкара 14. Серхио Люл и Антъни Рандолф останаха с по 13 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 22 секунди преди края Трей Томпкинс с тройка изведе мадридчани напред за 71:70. Това обаче не притесни домакините, които отговориха с далечен снаряд на Майк Джеймс плюс успешен наказателен удар за 74:73.

И ОЩЕ: Руският гранд се изкачи на второ място в класирането с баланс от 8-3, а мадридчани са седми с 6 успеха и 5 поражения.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 декември ЦСКА Москва ще приеме Олимпиакос на Александър Везенков, а ден по-късно Реал Мадрид ще се изправи срещу АСВЕЛ

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани