12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияИвко Ивков: От 25 точки е много трудно да се върнеш

Ивко Ивков: От 25 точки е много трудно да се върнеш

Най-важно е всички да сме здрави, така резултатите рано или късно ще дойдат, смята крилото на Спартак

До тази разлика се стигна заради слабото ни първо полувреме, най-вече първата част. В нея получихме 39 точки. Това се дължи не само на слабата ни защита, но и на много наши грешки. Те направиха лесни точки и после от 25 точки е много трудно да се върнеш. Пак казвам, правим грешки в защита, остават сами хора, те се възползват от това и днес Таменанг Чо го направи също“, бе мнението на баскетболиста на Спартак Ивко Ивков след загубата от ЦСКА с 87:101 в мач от НБЛ.

„Надявам се да спрем тази негативна серия и всички да се върнат в игра, да потренираме заедно. Най-важно е всички да сме здрави. Така резултатите рано или късно ще дойдат. Когато сме всички, сме много по-добър отбор„, допълни крилото, който се отчете с 18 точки в срещата, играна в София.

Надявам се преди Купата да вземем и двете срещи, които ни остават, и да влезем в този турнир с победи“, каза още Ивко Ивков.

ПрезGoogle
ИзточникМаx Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани