15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022Иван Алипиев: България над всичко

Иван Алипиев: България над всичко

Големи неща предстоят пред нас, написа в профила си в Instagram крилото

Иван Алипиев отправи своите благодарности към всички, които са подкрепяли България по време на европейското първенство в последните седем дни. Крилото стори това в социалната мрежа Instagram.

„Благословен съм за възможността да играя на първия ми Евробаскет. Знам абсолютен факт, това европейско първенство няма да е последното. Големи неща предстоят пред нас, БФБ. Бъдещото е светло! Благодаря на всички мои съотборници и треньори за този невероятен шанс. Благодаря и на всички, които ни подкрепяха от първия до последния момент. България над всичко“, написа под снимка с представителния ни тим Иван Алипиев.

За юношата на БУБА Баскетбол първенството бе първо в кариерата му за България. В Тбилиси Иван Алипиев записва средно по 3.4 точки, 1.8 борби и 0.6 асистенции в общо 5 мача.

Националният ни отбор финишира с баланс от 1-4 в своята група А на турнира, което го остави извън първите четири отбора в този поток.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани