20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаИвайло Скрински показа какво може в Белград (видео)

Ивайло Скрински показа какво може в Белград (видео)

Националът до 16 г. навъртя 21 точки срещу юношеската формация на Макаби Тел Авив в среща от турнир в Младежката Евролига

Ивайло Скрински показа какво може в Белград. Националът до 16 г. бе сред най-добрите при загубата на Сборния отбор, събрал най-добрите млади играчи на Стария континент до 18 г., от юношеската формация на Макаби Тел Авив с 90:95 в среща от група А на квалификационния турнир в Младежката Евролига.

Ивайло Скрински постави името си сред реализаторите за Сборния отбор, след като се разписа с 21 точки, 3 борби и 2 асистенции за 26 минути в игра. При стрелбата си гардът бе 3/3 от средна дистанция, 3/12 от тройката и 6/7 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Теодор Трифонов остана на терена 7 минути за Сборния тим, в които регистрира 3 борби, 1 асистенция и 2 откраднати топки, но не успя да се разпише.

От техните съотборници Имран Сюляйнович вкара 22 точки.

За юношите на Макаби Тел Авив Ярон Голдман навъртя 42 точки, от 7 тройки.

Сборният отбор от таланти до 18 г. от Стария континент е с баланс от 0-2 в своя поток. Утре (2 март) от 16.00 ч. Ивайло Скрински, Теодор Трифонов и компания ще излязат срещу Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ 18 – СБОРЕН ОТБОР 18

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани