8.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияЗлатин Георгиев: Винаги е трудно да се играе в Плевен

Златин Георгиев: Винаги е трудно да се играе в Плевен

Борихме се до самия край, каза още баскетболистът на Левски

„Получи се сериозен мач, винаги е трудно да се играе в Плевен. Борихме се до самия край, но именно тогава Спартак реализира доста трудни стрелби и ни победи заслужено. На този етап ни е къса ротацията, дано в близко бъдеще се сдобием с повече широчина. Младите се представят все по-добре с всяка изминала среща. Не можем да очакваме кой знае какво от тях, защото за тях това е втори сезон в професионалния баскетбол. Ако се стараят в защита, нападението ще дойде„, каза крилото на Левски Златин Георгиев след загубата от Спартак с 68:83 в среща от 9 кръг в НБЛ.

След тези две контузии, които сполетяха отбора, натрупахме четири поредни загуби. Ако бяхме в пълен състав, щяхме да сме с една загуба, но това е спортът. Винаги неща съществуват, дано да се оправим по-бързо и да играем по-добре“, пожела си баскетболистът на столичния тим, който отбеляза 14 точки в двубоя, допълнени от 5 борби и 6 асистенции.

„Гледах два мача на Миньор 2015. Смятам, че те играят добре, разполагат с чужденци и имат добри българи. Очаква ни тежък мач, все пак и ние не сме с много сериозен състав, но ще се борим, за да се върнем на победния път“, заяви още той.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани