11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАЗа първи път: Александър Везенков игра срещу Стеф Къри (видео)

За първи път: Александър Везенков игра срещу Стеф Къри (видео)

Българинът и неговият Сакраменто изпуснаха Голдън Стейт

Александър Везенков и Сакраменто допуснаха четвърта поредна загуба в мачовете си от предсезонната подготовка преди новия сезон в НБА. Българинът и отборът му не успяха срещу Голдън Стейт след 115:116 като гости.

206-сантиметровият баскетболист се включи от пейката за Кингс, като се задържа в игра 13 минути. В тях крилото регистрира 5 борби, 1 асистенция и 1 чадър, но не успя да се разпише.

От неговите съотборници ДиАрън Фокс приключи с 25 точки и 7 борби. Кийгън Мъри добави 24 и 8 борби. Дейвиън Мичъл се включи от пейката с 14 точки.

Стеф Къри бе най-добър за Голдън Стейт с 30 точки, включително 8 тройки, и 5 асистенции. Джонатан Къминга финишира с 18 и 6 борби. Андрю Уигинс остана с 16 точки.

Гостите имаха аванс от 13 точки в края на третия период след 89:76. В последната четвърт обаче Голдън Стейт се вдигна и стигна до пълен обрат след 40:26. 13.1 секунди преди края Кевин Хюртер бе точен за 115:113 в полза на Кингс, но и това не спря домакините. 6.1 секунди преди сирената Стеф Къри не сбърка от тройката и донесе успеха на своя тим, оформяйки крайното 116:115.

Последният мач от предсезонната подготовка на Сакраменто на Александър Везенков ще бъде утре (20 октомври) от 5.00 ч. българско време. Съперник на „кралете“ ще бъде Юта.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани