16.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоЕвропаЖелко Обрадович за оставането си в Партизан: Все още не знам

Желко Обрадович за оставането си в Партизан: Все още не знам

Споразумението на 63-годишния специалист със сръбския гранд е до края на настоящия сезон

Легендата Желко Обрадович все още няма отговор на въпроса дали ще удължи договора си с Партизан. Споразумението на 63-годишния специалист със сръбския гранд е до края на настоящия сезон.

Наистина не знам. Изключително съм щастлив, че си върша работата и то в моя Партизан. Нашите фенове винаги са с нас, помагат много на отбора. Не спират да ни вярват, дават ни енергия до променяме нещата. Това се случва във всеки мач. Докато имам това чувство, докато имам тази страст към баскетбола, ще продължа. Колко дълго?! Наистина не знам“, обясни пред гръцкия портал Nova Sport Желко Обрадович.

Воденият от сръбския наставник тим заема 11-та позиция в класирането на Евролигата с баланс от 11-11. В Адриатическата лига Партизан се намира на второ място в подреждането с 13 успеха и 4 поражения.

Следващият мач на отбора на Желко Обрадович ще бъде в турнира на богатите. На 26 януари (петък) от 21.30 ч. в „Щарк Арена“, в Белград, „черно-белите“ ще излязат срещу Жалгирис в среща от 23 кръг в Евролигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани