14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаЕмил Стоилов за Менорка: Ще дадем всичко от себе си, за да...

Емил Стоилов за Менорка: Ще дадем всичко от себе си, за да постигнем целите си през новия сезон

Ще имаме нужда от феновете в добрите и в лошите моменти, казва още центърът

Емил Стоилов сподели, че е доволен, че ще остане в Менорка и през следващия сезон. С тима на Хавиер Замора българинът ще играе в испанската лига LEB Oro през 2023/2024.

Много съм щастлив и развълнуван да бъда част от Менорка в новия му етап в лига LEB Oro. Мислех за този момент от първия ден, в който дойдох в клуба, защото това бе основната ни цел след спечелването на лига LEB Plata„, заяви Емил Стоилов пред официалния сайт на Менорка, допълвайки, че за него е гордост да играе под ръководството на треньора Хавиер Замора.

Ще дадем всичко от себе си, за да постигнем целите си през новия сезон и поради тази причина се надявам да видя залата също толкова пълна, както и през миналия сезон. Ще имаме нужда от феновете и в добрите, и най-вече в лошите моменти и ако те ни подкрепят така, както са ни подкрепяли досега, сигурен съм, че ще изживеем невероятни моменти заедно”, добави центърът.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани