17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаБорислава Христова и Сепси срещу съперник от Латвия в квалификацията за Евролигата...

Борислава Христова и Сепси срещу съперник от Латвия в квалификацията за Евролигата (видео)

Българката и отборът й ще се борят за място в турнира срещу Рига през септември

Борислава Христова и Сепси вече знаят срещу кого ще се изправят в европейските клубни турнири през новия сезон. Българката и тимът й ще участват в квалификациите на женската Евролига.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sepsi-SIC (@sepsi.sic)

В пресявките за най-силната клубна надпревара на Стария континент при дамите Борислава Христова и компания ще срещнат 14-кратния шампион на Латвия Рига. Играе се на разменено гостуване, като първият мач ще бъде на румънска земя на 20 септември. Реваншът ще е на 27 септември.

При успех Борислава Христова и Сепси ще попаднат в група А на женската Евролига. В този поток ще бъдат още Валенсия, Сарагоса, Фенербахче, Беретта Фамилия, АСВЕЛ, Люблин, както и победителят от двойката Диошдьор/Лондон Лайънс.

Ако Сепси на Борислава Христова не успее да преодолее квалификацията в Евролигата, то тогава ще се включи в турнира Еврокъп. Там румънският първенец и носител на Купата ще спори с гръцкия Олимпиакос, турския Кайсери и загубилия от двубоя Розенборг/Острава в група F.

Вижте пълен запис на жребия:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани