19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЕвгени Хаджирусев: Прецених, че това е най-добрият вариант за мен и реших...

Евгени Хаджирусев: Прецених, че това е най-добрият вариант за мен и реших да дойда в Плевен

Надявам се в края на сезона тимът да е на едно от челните места, сподели едно от новите попълнения на Спартак

Просто прецених, че това е най-добрият вариант за мен и реших да дойда в Плевен. От двата сезона с Черноморец научих доста неща, контузиите ни преследваха, имахме и организационни проблеми. Въпреки това, където и да играеш ти научаваш по нещо. От Васил Евтимов научих, че от всеки треньор можеш да вземеш най-доброто. Точно това направих и аз в Черноморец„, сподели едно от новите попълнения на Спартак Евгени Хаджирусев, който се включи в първата тренировка на тима.

С млади треньори се работи добре. Те имат нужда да се учат от нас, както и ние от тях. Работи се лесно и има обратна връзка между играчи и треньори. Имаше интерес към мен от Левски. Аз избрах да дойда в Плевен, защото в момента условията за работа са по-добри и амбициите на отбора ми допаднаха. Има една сигурност, която в момента липсва в Левски“, допълва гардът.

Спартак Плевен започна подготовка с 11 българи (видео)

Очакванията ни за новия сезон трябва да са големи и ние да покажем на терена, че сме се събрали с ясната цел да напълним залата, както и да играем всеки мач за победа. Бих казал на феновете да продължават да подкрепят по същия начин отбора и наистина се надявам да побеждаваме, да идват все повече и повече хора, а тази зала да се превърне в много неприятна за гостуващите отбори“, казва още 193-сантиметровият баскетболист. 

Конкуренция ще има този сезон. С появата на ЦСКА и тепърва идващите чужденци, които ще се напасват към българите, първенството ще бъде интересно. Тимовете вече са повече, ще има повече мачове и очаквам наистина интересни сблъсъци„, смята Евгени Хаджирусев.

Аз много харесвам идеята да се играе с почти изцяло български състав. Конкретно за Спартак, това е вторият сезон, в който те наистина разчитат на добри български играчи. Това е ядрото и само можем да надграждаме. Надявам се в края на сезона тимът да е на едно от челните места“, добави бившият играч на Черноморец.

Марин Яцински е страхотен, първо като човек. Той е легенда в нашите среди. Може да ни помогне много. Това, което той ще ни даде сега в подготовката, ще ни държи през целия сезон„, е мнението на Евгени Хаджирусев.

Аз вярвам в момчетата от националния отбор. Имаме много добър колектив и когато играем срещу по-силни състави, сме показвали, че се справяме значително по-добре. Надявам се да сме една от изненадите на европейското, завърши той.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани