19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияСпартак Плевен започна подготовка с 11 българи (видео)

Спартак Плевен започна подготовка с 11 българи (видео)

Селекцията в отбора продължава, водят се разговори за турнир с международно участие

Спартак Плевен започна подготовка за новия сезон. Треньорът Тодор Тодоров събра тази вечер за първа тренировка в зала „Балканстрой“ 11 български баскетболисти.

В заниманието на плевенчани се включиха Димитър Маринчешки, Николай Стоянов, Симеон Илиев, Ивко Ивков, Николай Маринов, Никола Кирилов, новите попълнения Евгени Хаджирусев и Цветомир Чернокожев, както и още трима юноши. Tренировката изгледаха генералният мениджър на Спартак Богдан Петков и изпълнителният директор на клуба Бранко Тотев. В залата имаше и фенове.

Следващата седмица към тима се очаква да се присъедини Мартин Маринов. От контузия все още се възстановява Божидар Аврамов. Селекцията при плевенчани продължава.

Спартак ще се подготвя в Плевен. Като към този момент има голяма вероятност за контроли с Ямбол и Левски на 16 и 17 септември. Водят се разговори за организирането на турнир с международно участие в Плевен в края на следващия месец, но повече яснота за него ще има в бъдеще. Сред поканените тимове е и шампионът на България Балкан.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани