4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Няма време за празнуване, трябва да се работи

Димитър Димитров: Няма време за празнуване, трябва да се работи

До последно бяхме сигурни, че ще се класираме, добави крилото

Чувстваме се превъзходно. Отидохме да си свършим работата. Не знам дали другите хора са вярвали или не, но ние до последно бяхме сигурни, че ще се класираме. Мисля, че постигнахме един доста добър резултат, който беше мечта за всеки един от нас – да играе на европейско. Надявам се да сме живи и здрави и да покажем една добра игра на шампионата догодина”, пожела си Димитър Димитров при завръщането на националите от Рига след класирането им на Евробаскет 2022.

Отидохме единствено с мисълта за победа срещу Латвия. Постигнахме го и това е. Нямахме време да мислим в края, просто се опитвахме да им попречим да вкарат, със зъби и нокти. Това ни донесе и успеха. Още е рано да говорим за прогнози докъде можем да стигнем на европейското. Нека сме живи и здрави всички. Трябва да се подготвим добре и да покажем един добър резултат”, каза още крилото.

Отпразнувахме класирането нормално, с няколко бири в изолация, понеже бяхме в хотела. Сега всички отиваме по отборите си, започва първенството. Няма време за празнуване, трябва да се работи”, призна Димитър Димитров.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани