18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Вярвам, че Балкан може да вземе Купата

Димитър Димитров: Вярвам, че Балкан може да вземе Купата

Надявам се българските играчи да се наложат след класирането на Евробаскет, сподели крилото

Има още много неща, които трябва да изчистим в играта си. Беше по-добре така, да останем концентрирани и мотивирани в целия мач. Една добра загрявка преди Купата. Надявам се и ще дадем всичко от себе си да покажем най-доброто си лице в този турнир“, сподели капитанът на Балкан Димитър Димитров след успеха над Спартак с 80:70.

В Плевен винаги се играе много трудно, с фенове е още по-трудно. Може би това, че ги няма, ни помогна. В никакъв случай не сме очаквали лек двубой. Получи се това, което очаквахме. Имаше няколко ситуации, които подценихме, и оттам дойде малко повече напрежението в края“, каза още крилото, който се разписа с 16 точки за ботевградчани. 

Надявам се българските играчи да продължаваме така и да показваме все по-добри игри, да се наложим след това класиране на Евробаскет. Важно е да тренираме повече и да се подготвим за шампионата догодина„, допълни Димитър Димитров.

„С Черноморец винаги е така. Те са един изключително агресивен отбор, който както се видя преди седмица се върна от 20 точки и свали до 2. На Купата очаквам мач, който няма да бъде решен до последния момент. Със сигурност няма да бъде лесно. Все пак вярвам, че Балкан може да вземе Купата„, завърши националът.

Балкан остава безгрешен в третия етап на НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани