7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Третата и четвъртата част заиграхме доста по-агресивно

Николай Грозев: Третата и четвъртата част заиграхме доста по-агресивно

Станимир Маринов ни липсва изключително много, сподели крилото на Балкан

В края на мача може би загубихме организацията в нападение и оттам доста време нямахме вкаран кош. Така Спартак постепенно се върна в двубоя. В началото на последната успяхме да реализираме няколко бързи атаки, вкарахме тройка след добра защита точно в този момент и оттам се вдигна разликата. Станимир Маринов ни липсва изключително много. Сега цялата отговорност пада на Амад Рори. На него със сигурност му е доста тежко да изнася целия мач. 34 минути да изкарваш топката постоянно и да пазиш, да пресираш, не е изобщо лесно“, сподели крилото на Балкан Николай Грозев след успеха над Спартак със 75:71.

Започнахме мача по-меко в защита, което не трябваше да става. Третата и четвъртата част заиграхме доста по-агресивно в тази фаза и оттам направихме комфортната разлика. Надявам се доколкото можем да успеем да запълним липсата на Станимир Маринов. Ще е изключително трудно, но ще се опитаме да го направим, доколкото можем. Това е баскетболът. На всеки може да се случи. Става в кофти период и останалите трябва да компенсираме“, допълва крилото на „зелените“, който се разписа с 12 точки.

Балкан издържа на финалния щурм на Спартак в здрав мач (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани