7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНационални отбориДий Бост: Везенков ми писа, че догодина ще играем заедно

Дий Бост: Везенков ми писа, че догодина ще играем заедно

За такива моменти живея, призна един от героите за България

Беше труден мач, както се видя. Имаше промени в резултата. Те взеха лидерството, но ние се връщахме всеки път. Страхотен отбор със страхотни играчи. Доволен съм, че победихме”, сподели един от героите за България в Рига Дий Бост.

Обмислях това да бъдат последните ми мачове, ако не се класираме. Но се класирахме и определено мога да кажа, че за такива моменти живея. Сега чувствам, че има още много баскетбол, който да покажа и това е голям успех, както за мен, така и за България”, каза още гардът, който отбеляза 18 точки срещу латвийците.

Ако съм здрав и треньорът ме повика, бих искал да играя на европейското. Александър Везенков ми писа преди малко и ми каза, че отново ще играем заедно през следващата година. Намираме начин да се борим. Винаги го правим, като изключим мача с Босна през ноември. Мисля, че точно заради това сме тук”, допълни американецът с български паспорт, който получи поздравления и от Росен Барчовски по време на пресконференцията.

България с лъвски скок на Евробаскет 2022 (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани