16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЧерноморец се върна на верния път в НБЛ (видео)

Черноморец се върна на верния път в НБЛ (видео)

Бургазлии се наложиха над Ямбол у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец прекъсна серията си от три поредни поражения в НБЛ. На свой терен тимът на Васил Евтимов се наложи над Ямбол с 88:70 в среща от 11 кръг в шампионата при мъжете. Бургазлии вече имат баланс от 4-6 и са седми в класирането, докато ямболии са с 3 победи и 7 загуби, което ги поставя на девето място.

НАЙ-ДОБРИ: Николай Титков финишира с 23 точки за Черноморец, от които 5 тройки. Макол Моайен добави 17 и 8 борби. С по 16 точки завършиха Георги Боянов и Кинг Революшън, като първият имаше и 12 борби за дабъл-дабъл. Мунис Туту се отчете с 14 и 9 асистенции.

Уил Таварес бе най-резултатен за Ямбол със 17 точки. С по 14 останаха Павел Маринов и Трей Сампсън, като двамата овладяха съответно по 7 и 8 борби. Иван Лилов направи 10 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Бургазлии спечелиха всяка една от четирите части в срещата. Домакините реализираха 44 от точките си в подкошието срещу 36 за съперника. „Акулите“ имаха предимство под двата ринга, като грабнаха общо 37 срещу 32 борби за ямболии.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 декември Черноморец ще гостува на Шумен, докато два дни по-късно (б.а. – на 23 декември) Ямбол ще приеме Черно море Тича. 

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – ЯМБОЛ 

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани