11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАДенис Шрьодер изведе Лейкърс до победа №17 в НБА (видео)

Денис Шрьодер изведе Лейкърс до победа №17 в НБА (видео)

"Езерняците" отказаха Маями без Леброн Джеймс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс достигнаха до трета поредна победа в НБА. На свой терен „езерняците“ надвиха Маями със 112:109, с което се оказаха в ролята на победители за 17-ти път в лигата през 2022/2023.

И ОЩЕ: Леброн Джеймс остана у дома с настинка, докато Антъни Дейвис и Лони Уокър са контузени.

НАЙ-ДОБРИ: Бронзовият медалист с Германия от Евробаскет 2022 Денис Шрьодер отбеляза рекордните за себе си през сезона за Лейкърс 32 точки, 14 от които в последната част. Ръсел Уестбрук добави 21, 8 борби и 9 асистенции. Със същия точков актив в съблекалнята се прибра и Томас Брайънт, който овладя и 9 борби.

Бам Адебайо бе много полезен за Маями и оформи дабъл-дабъл – 30 точки и 13 борби. Джими Бътлър се разписа с 27. Виктор Оладипо остана с 12 точки, 7 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс заличиха пасив от 6 точки в четвъртия период, а заслугата бе на Денис Шрьодер. Гардът бе брилянтен в края на мача и вкара 9 точки във финалните 2.35 мин., като бе 9/9 от фаул линията в тази четвърт и подпечата четвъртата победа на Лейкърс в пет срещи.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани