13.6 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАДенвър притиснa Лейкърс в ъгъла след 3-0 на Запад (видео)

Денвър притиснa Лейкърс в ъгъла след 3-0 на Запад (видео)

Пети пореден успех за Нъгетс в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър направи още една важна стъпка към финалите в НБА през този сезон. Селекцията на Майк Малоун се наложи над Лос Анджелис Лейкърс със 119:108 като гост за 3-0 победи в битката за трофея в Западната конференция на най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Джамал Мъри отбеляза 37 точки за Денвър, допълнени от 7 борби и 6 асистенции. Никола Йокич добави 24, 6 борби и 8 асистенции. Кентавиъс Колдуел-Поуп се отчете със 17 точки.

Антъни Дейвис бе най-добър за Лейкърс с 28 точки и 18 борби. Леброн Джеймс и Остин Рийвс вкараха по 23, като първият допълни сметката си със 7 борби и 12 асистенции. Руи Хачимура остана с 13 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Тройка на Руи Хачимура в началото на четвъртия период даде преднина на Лейкърс след 87:86. Последваха смени на водачеството преди Денвър да направи серия от 13-0, дело на Джеф Грийн, Джамал Мъри, Брус Браун и Никола Йокич, за да излезе напред със 106:96 и до края не изпусна лидерството.

И ОЩЕ: „Езерняците“ загубиха три поредни срещи в лигата за първи път от февруари. Това пък бе пети пореден успех за Нъгетс в елиминациите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Денвър може да затвори серията на 23 май, когато ще се играе мач №4, отново в Ел Ей.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] по ABC срещата е наблюдавана от средно 8.3 млн. зрители. Двубоят, който се игра миналата събота и бе спечелен от…, отбелязва увеличение на гледаемостта с 55% в сравнение […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани