20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАБруклин защити своята крепост от Лейкърс (видео)

Бруклин защити своята крепост от Лейкърс (видео)

Две поред за "мрежите" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин достигна до втора поредна победа в НБА. На свой терен „мрежите“ се справиха с Лос Анджелис Лейкърс със 121:104, с което регистрираха и четвърти успех в лигата след контузията на Кевин Дюрант.

НАЙ-ДОБРИ: Кайри Ървинг даде тон на Бруклин с 26 точки, 7 борби и 6 асистенции. С по 21 от пейката се включиха Пати Милс и Кам Томас. Ройс О`Ниил приключи с 14 точки и 6 борби.

Лос Анджелис Лейкърс играха без Леброн Джеймс и Антъни Дейвис. В тяхно отсъствие Ръсел Уестбрук бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 10 асистенции плюс 8 борби. Руи Хачимура вкара 16. Лони Уокър остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: „Езерняците“ изоставаха с 12 точки на почивката, но започнаха третия период със серия от 14-0, за да поведат с 60:58, а след това увеличиха аванса си до 7 точки. Нетс обаче не се отказаха и си върнаха контрола с 10 безответни точки за 85:82, като до края не изпуснаха инициативата отново.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Лейкърс ще гостуват на Ню Йорк, докато на 2 февруари Бруклин ще играе срещу Бостън.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани