20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаДейвид Кравиш продължава с Уникаха до 2025 г.

Дейвид Кравиш продължава с Уникаха до 2025 г.

Центърът ще остане в Малага поне още два сезона

Уникаха Малага не се бави и вече работи по селекцията си за следващия сезон. От испанския клуб обявиха, че са постигнали договорка с Дейвид Кравиш за още две години – до 2025 г.

Дейвид Кравиш стана петият играч на носителя на Купата на Краля, който удължи своето споразумение. Преди него това сториха Тайлър Калиноски, Кендрик Пери, Нихад Джедович и Мелвин Еджим.

Центърът се присъедини към селекцията от Малага през лятото на 2022 г. През този сезон той има средно по 8 точки и 5 борби в общо 26 мача на Уникаха в испанския елит, както и средни показатели от 11.6 точки, 5.3 борби и 1.3 асистенции в 14 двубоя в Шампионската лига, където с тима си ще участва във Финалната четворка.

В кариерата си досега американецът с български паспорт преминава още през финландския Нокия, полския Слупск, беларуския Минск, както и през руския Автодор, испанския Манреса, немския Брозе Бамберг и турския Галатасарай.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани